Julkul på Ersängsskolan med Madelené som dansar som Michael Jackson!

Idag har varit flowlatino på Ersängsskolan på Ersboda för att kolla på när Madelené skulle dansa som Michael Jackson! Men det är inte bara Madde som dansar det är också hennes kompisar Frida, Olivia och Lina som dansar som Zombies brevid Madde. Dom var alla riktigt bra på att dansa tycker vi, dom gjorde en riktigt grym show för publiken. Det märker man riktigt mycket när man ser tjejerna göra sina moves och man hör publiken jubla och skrika. Det var riktigt sjukt! Det värsta av allt är ju att Madde bara dansat i några månader eller till och med bara i några veckor och har lyckats bli riktigt bra på att dansa som ''The King' gör. Senare när hon lärt sig dansa som Michael kom Julkul upp och hon anmälde sig för att göra en show. Under träningen till showen har hon lärt tjejerna att dansa och resultatet vart en grym show!

Fat Laces

Det var en skön dag med mycket dans och workshop, fett kul. Några från Grounded kom hit för att breaka med oss och för att vara med i nån uppvisning, Dom är riktigt grymma.

Workshop på grubbeskolan.

Igår hade vi workshop på grubbeskolan. Vi lärde ut hela dagen för en massa elever, det var kul och jag hoppas att många vill fortsätta dansa. Jimmy och Haddis lärde ut först på morgonen. José och Fabian lärde ut vid lunch sedan dom två sista timmarna var det tänkt att Adam, Madde och Hermes som skulle dansa breakdance men vi bestämde oss för att den sista timmen skulle vi köra popping istället bara för göra det lite roligare. Det vart grymt för att José är riktigt bra på popping.

Madde kör uppvärmning med sin grupp.

Adam lär ut lite downrocks för sin grupp.
Madde påväg för att visa lite Freezes.
José lär ut popping sista timmen.

RSS 2.0