Bild på oss i Flow Latino


Några från Flow Latino. José, Madde, Fabian, Haddis, Jimmy och Adam :D
Dom som fattas är Hermes, Samuel och Daniel. Vi tog kortet på en träning på midgårdsskolan.

Folkhälsopriset vi fick 2009


Jam Master Jam!


Våran Logga.


Danstävling på Midgård.

Dans tävling på Midgårdsskolan.
För ett bra tag sen så var det en danstävling där det var en massa dansare som ställde upp och 3 av dom var flow latino medlemmar. Det var Madelené, Fabian och José som var med från Flow Latino. Även fast ingen från Flow latino vann tävlingen så är vi ändå sjukt stolta för att dom alla tre hade grymma nummer och dansade riktigt bra! Jag hoppas att dom gör en till tävling nästa år och att den blir lika bra! Ni som missade showen kan kolla länkarna under :D
  • Madelené och Fabian.
  • José.

Workshop för Rödakorset


Flow Latino gjorde en insats för att samla in pengar till Rödakorset. Vi erbjöd oss att göra två stycken workshops på IKSU, en med breakdance och en med hiphop. Workshopen där vi lärde ut breakdance hjälptes vi alla åt för att lära ut och undervisa. Workshopen med hiphop var det José som var ledaren och styrde. Det var många som kom för att testa på och vi tjänade mycket pengar till Rödakorset. Alla pengarna som vi tjänade ihop gick bara till krigs- och katastrofdrabbade. Vi hade alla fett kul under workshopen.

Sponsor.


Landstingets första folkhälsopris har delats ut

Vid dagens sammanträde med landstingsfullmäktige i Umeå delades det allra första folkhälsopriset - Allt har ett pris! - ut. Priset delas mellan fyra vinnare, nämligen Föreningen Röda bandet i Umeå, Judoklubben i Vilhelmina, Folkkök i Umeå samt Flow Latino i Umeå.

  • Trygg och säker sexualitet
  • Hälsofrämjande fysiska aktiviteter
  • Mat och hälsa
  • Nolltolerans mot droger
I kategorin ”Nolltolerans mot droger” går priset till Flow Latino i Umeå som är en grupp unga dansare i åldern 11-18 år som tränar breakdance. De flesta deltagarna i gruppen är killar men tjejer är också välkomna. Hittills är det en tjej som ingår i gruppen, av totalt sju aktiva medlemmar. Flow Latino samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och leds av två vuxna; Hermes Andersson och Samuel Agu. Flow Latino är inte bara en grupp utan också ett koncept där man erbjuds gratis dansträning i utbyte mot ett överenskommet engagemang från medlemmarna om en drog- och våldsfri livsstil. Flow Latino bedriver ett arbete som inte bara ser till den fysiska hälsan utan också förespråkar ett livsbejakande förhållningssätt till omvärlden. Flow Latino får 15 000 kronor.

RSS 2.0